Snert klaverjas Marathon

een “snert”klaverjasmarathon voor alle leden van de S.V. Spaarnwoude

Tevens voor alle dorpsbewoners

KerstKaarten

Op Maandag 18 dec is er weer het jaarlijkse Kerstkaarten vanaf 20.00 uur. Kom op tijd VOL is VOL!

Nieuwsbrief oktober

In deze editie lees je over de voortgang van teams, de uitnodiging voor het ALV en nieuw vanuit het bestuur.

Nieuwsbrief September

Nog een paar laatste wedstrijden, en dan kunnen we gaan evalueren. Het was een mooi seizoen. Hier de nieuwtjes van september! Kom vooral naar de ALV (we hebben dan ook een afsluitende borrel), dinsdag 14 november om 20.00 uur.

KNVB Wedstrijdzaken APP

Naast de nieuwe  Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Vanaf het seizoen 2017-2018 wordt voor het veldvoetbal gebruik gemaakt van het mobiele digitale wedstrijdformulier (“mDWF”). Dit is van belang voor zowel spelers, leiders als scheidsrechters.

Nieuwsbrief Juli

Hierbij sturen wij je de laatste nieuwsbrief voor de zomerstop. Lees deze lekker vanuit je luie stoel (tuinstoel voor de vakantiegangers of bureaustoel voor de kantoorwerkers onder ons).

Huldiging Nathalie

Op het zeer geslaagde mixtoernooi, werd Nathalie  als (oud) Spaarnwoudespeelster gehuldigd voor haar indrukwekkende , nationale en internationale softbalcarrière met  meer dan 100 keer spelen in het Oranje team. Ze kreeg de Spaarnwoude clubicoon-award overhandigd, het Nederlandsteamshirt met haar  nr.10 rugnummer en een fotocollage van haar oranje-optredens, die in de kantine onder de prijzenkast komen te hangen. Hulde !

IN MEMORIAM - Iet Barnhoorn

IN MEMORIAM-IET BARNHOORN

Nieuwsbrief Softbal April

De competitiewedstrijden zijn weer begonnen. Het programma, de uitslagen en de standen van je favoriete teams zijn nu dankzij Sportlink te zien op website. Maar er is natuurlijk meer nieuws....

GEZOCHT TRAINERS!

SV Spaarnwoude is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar enthousiaste gemotiveerde jeugdtrainers, die onze jeugdteams willen komen trainen en/of begeleiden.