Nieuwsbrief softbal mei

Hierbij sturen wij je de nieuwsbrief editie Mei. Lees over de aankomende Rabobank Fietstocht, de landelijke Beeball dag en over het jaarlijkse mixtoernooi van aanstaande zaterdag.

Verrassingstocht Klaverjas

De twee jaarlijkse verrassingstocht van de klaverjasvereniging ‘Spaarnwoude’ te Spaarndam.

Het was weer zover om de leden van de klaverjasvereniging te verrassen met een dagje uit. Wij vertrokken op die bewuste zaterdag 12 mei j.l.  omstreeks 08.30 uur vanaf het parkeerterrein van de voetbalvereniging met de bus naar een onbekende bestemming.

Nieuwsbrief April

De kop is eraf ! Alle teams hebben hun eerste (thuis)wedstrijden gespeeld. In deze editie nieuws over de teams, een hoop nieuwe leden en gelukswensen voor 2 softbal stelletjes.

Inschrijven Mixtoernooi 2018

Schrijf je nu in voor het mixtoernooi. Klik hier

Nieuwsbrief Maart

Hierbij sturen wij jou de derde nieuwsbrief door van dit jaar ...

Nieuwsbrief softbal februari

Leuk dat je er weer bent bij alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Lees over de zaaltrainingen, oefenwedstrijden, scheidsrechterscursus, scoorderscursus en meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief Softbal Januari

Leuk dat je er weer bent bij deze eerste nieuwsbrief van het jaar. Lees over de zaaltrainingen, competitie indelingen en meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief Softbal December

In deze editie lees je over de laatste nieuwtjes van 2017 en alle nodige informatie voor 2018.

Nieuwsbrief oktober

In deze editie lees je over de voortgang van teams, de uitnodiging voor het ALV en nieuw vanuit het bestuur.

Nieuwsbrief September

Nog een paar laatste wedstrijden, en dan kunnen we gaan evalueren. Het was een mooi seizoen. Hier de nieuwtjes van september! Kom vooral naar de ALV (we hebben dan ook een afsluitende borrel), dinsdag 14 november om 20.00 uur.