Inschrijven Mixtoernooi 2018

Schrijf je nu in voor het mixtoernooi. Klik hier

Nieuwsbrief Maart

Hierbij sturen wij jou de derde nieuwsbrief door van dit jaar ...

Nieuwsbrief softbal februari

Leuk dat je er weer bent bij alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Lees over de zaaltrainingen, oefenwedstrijden, scheidsrechterscursus, scoorderscursus en meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief Softbal Januari

Leuk dat je er weer bent bij deze eerste nieuwsbrief van het jaar. Lees over de zaaltrainingen, competitie indelingen en meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief Softbal December

In deze editie lees je over de laatste nieuwtjes van 2017 en alle nodige informatie voor 2018.

Nieuwsbrief oktober

In deze editie lees je over de voortgang van teams, de uitnodiging voor het ALV en nieuw vanuit het bestuur.

Nieuwsbrief September

Nog een paar laatste wedstrijden, en dan kunnen we gaan evalueren. Het was een mooi seizoen. Hier de nieuwtjes van september! Kom vooral naar de ALV (we hebben dan ook een afsluitende borrel), dinsdag 14 november om 20.00 uur.

KNVB Wedstrijdzaken APP

Naast de nieuwe  Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Vanaf het seizoen 2017-2018 wordt voor het veldvoetbal gebruik gemaakt van het mobiele digitale wedstrijdformulier (“mDWF”). Dit is van belang voor zowel spelers, leiders als scheidsrechters.

Nieuwsbrief Juli

Hierbij sturen wij je de laatste nieuwsbrief voor de zomerstop. Lees deze lekker vanuit je luie stoel (tuinstoel voor de vakantiegangers of bureaustoel voor de kantoorwerkers onder ons).

Huldiging Nathalie

Op het zeer geslaagde mixtoernooi, werd Nathalie  als (oud) Spaarnwoudespeelster gehuldigd voor haar indrukwekkende , nationale en internationale softbalcarrière met  meer dan 100 keer spelen in het Oranje team. Ze kreeg de Spaarnwoude clubicoon-award overhandigd, het Nederlandsteamshirt met haar  nr.10 rugnummer en een fotocollage van haar oranje-optredens, die in de kantine onder de prijzenkast komen te hangen. Hulde !