IN MEMORIAM - Iet Barnhoorn

IN MEMORIAM-IET BARNHOORN

Nieuwsbrief Softbal April

De competitiewedstrijden zijn weer begonnen. Het programma, de uitslagen en de standen van je favoriete teams zijn nu dankzij Sportlink te zien op website. Maar er is natuurlijk meer nieuws....

GEZOCHT TRAINERS!

SV Spaarnwoude is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar enthousiaste gemotiveerde jeugdtrainers, die onze jeugdteams willen komen trainen en/of begeleiden.

In gesprek met Natalie Gosewehr

Lees hier het interview met Natalie Gosewehr van Fastbal Magazine. Het artikel is HIER te vinden.

Edwing Eefting verlengt contract

SPAARNWOUDE VERLENGT CONTRACT MET EEFTING

SV Spaarnwoude heeft het contract met hoofdtrainer Edwin Eefting met één jaar verlengd.

Volg wedstrijden van Nederland LIVE in de StrikeZone

Ook zo benieuwd naar de prestaties van Team Kingdom of the Netherlands tijdens de aankomende World Baseball Classic? De StrikeZone streamt de drie voorronde-wedstrijden live on the big screen. Kom lekker kijken en tussendoor een balletje slaan op onze werpmachines. Wij zorgen voor de popcorn, jij voor de gezelligheid en het Nederlands team voor een mooie pot honkbal.

Nieuwsbrief januari

In deze nieuwsbrief;
- Een woordje van onze nieuwe voorzitter
- De zaaltrainingen zijn weer begonnen
- Nieuws over de Beeball clinics en scheidsrechter clinics.
- Nieuwe Tenues voor de junioren!
- Informatie vanuit het bestuur en de algemene ledenvergadering.

Kunstgras velden

Zojuist heeft het RIVM bekend gemaakt dat uit onderzoek blijkt dat voetballen op kunstgrasvelden die zijn ingestrooid met rubbergranulaat verantwoord is. Wij verwachtten duidelijke taal van het RIVM, die hebben we gekregen. De onzekerheid die er was om te voetballen op kunstgras met rubbergranulaat, is daarmee weg. Voetballers, ouders, clubs en KNVB kunnen nu verder. Het sein staat op veilig.

Striking Zone

Ben jij nog niet in de StrikeZone geweest? De kerstvakantie is daar het moment voor.

Nieuwjaars Bowlen

Traditiegetrouw heeft de hoofdsponsor van SV Spaarnwoude, De Zoete Inval te Haarlemmerliede ons aangeboden om in de competitie loze winterperiode te komen bowlen. Dit jaar hebben we besloten dit op zaterdag 14 januari 2017 te laten plaatsvinden.