KNVB Wedstrijdzaken APP

Naast de nieuwe  Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Vanaf het seizoen 2017-2018 wordt voor het veldvoetbal gebruik gemaakt van het mobiele digitale wedstrijdformulier (“mDWF”). Dit is van belang voor zowel spelers, leiders als scheidsrechters.

Nieuwsbrief Juli

Hierbij sturen wij je de laatste nieuwsbrief voor de zomerstop. Lees deze lekker vanuit je luie stoel (tuinstoel voor de vakantiegangers of bureaustoel voor de kantoorwerkers onder ons).

Huldiging Nathalie

Op het zeer geslaagde mixtoernooi, werd Nathalie  als (oud) Spaarnwoudespeelster gehuldigd voor haar indrukwekkende , nationale en internationale softbalcarrière met  meer dan 100 keer spelen in het Oranje team. Ze kreeg de Spaarnwoude clubicoon-award overhandigd, het Nederlandsteamshirt met haar  nr.10 rugnummer en een fotocollage van haar oranje-optredens, die in de kantine onder de prijzenkast komen te hangen. Hulde !

IN MEMORIAM - Iet Barnhoorn

IN MEMORIAM-IET BARNHOORN

Nieuwsbrief Softbal April

De competitiewedstrijden zijn weer begonnen. Het programma, de uitslagen en de standen van je favoriete teams zijn nu dankzij Sportlink te zien op website. Maar er is natuurlijk meer nieuws....

GEZOCHT TRAINERS!

SV Spaarnwoude is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar enthousiaste gemotiveerde jeugdtrainers, die onze jeugdteams willen komen trainen en/of begeleiden.

In gesprek met Natalie Gosewehr

Lees hier het interview met Natalie Gosewehr van Fastbal Magazine. Het artikel is HIER te vinden.

Edwing Eefting verlengt contract

SPAARNWOUDE VERLENGT CONTRACT MET EEFTING

SV Spaarnwoude heeft het contract met hoofdtrainer Edwin Eefting met één jaar verlengd.

Volg wedstrijden van Nederland LIVE in de StrikeZone

Ook zo benieuwd naar de prestaties van Team Kingdom of the Netherlands tijdens de aankomende World Baseball Classic? De StrikeZone streamt de drie voorronde-wedstrijden live on the big screen. Kom lekker kijken en tussendoor een balletje slaan op onze werpmachines. Wij zorgen voor de popcorn, jij voor de gezelligheid en het Nederlands team voor een mooie pot honkbal.

Nieuwsbrief januari

In deze nieuwsbrief;
- Een woordje van onze nieuwe voorzitter
- De zaaltrainingen zijn weer begonnen
- Nieuws over de Beeball clinics en scheidsrechter clinics.
- Nieuwe Tenues voor de junioren!
- Informatie vanuit het bestuur en de algemene ledenvergadering.