In gesprek met Natalie Gosewehr

Lees hier het interview met Natalie Gosewehr van Fastbal Magazine. Het artikel is HIER te vinden.

Edwing Eefting verlengt contract

SPAARNWOUDE VERLENGT CONTRACT MET EEFTING

SV Spaarnwoude heeft het contract met hoofdtrainer Edwin Eefting met één jaar verlengd.

Volg wedstrijden van Nederland LIVE in de StrikeZone

Ook zo benieuwd naar de prestaties van Team Kingdom of the Netherlands tijdens de aankomende World Baseball Classic? De StrikeZone streamt de drie voorronde-wedstrijden live on the big screen. Kom lekker kijken en tussendoor een balletje slaan op onze werpmachines. Wij zorgen voor de popcorn, jij voor de gezelligheid en het Nederlands team voor een mooie pot honkbal.

Nieuwsbrief januari

In deze nieuwsbrief;
- Een woordje van onze nieuwe voorzitter
- De zaaltrainingen zijn weer begonnen
- Nieuws over de Beeball clinics en scheidsrechter clinics.
- Nieuwe Tenues voor de junioren!
- Informatie vanuit het bestuur en de algemene ledenvergadering.

Kunstgras velden

Zojuist heeft het RIVM bekend gemaakt dat uit onderzoek blijkt dat voetballen op kunstgrasvelden die zijn ingestrooid met rubbergranulaat verantwoord is. Wij verwachtten duidelijke taal van het RIVM, die hebben we gekregen. De onzekerheid die er was om te voetballen op kunstgras met rubbergranulaat, is daarmee weg. Voetballers, ouders, clubs en KNVB kunnen nu verder. Het sein staat op veilig.

Striking Zone

Ben jij nog niet in de StrikeZone geweest? De kerstvakantie is daar het moment voor.

Nieuwjaars Bowlen

Traditiegetrouw heeft de hoofdsponsor van SV Spaarnwoude, De Zoete Inval te Haarlemmerliede ons aangeboden om in de competitie loze winterperiode te komen bowlen. Dit jaar hebben we besloten dit op zaterdag 14 januari 2017 te laten plaatsvinden.

BEEBALLTRAINING
Ook de Beeballtrainingen worden weer hervat. Eénmaal per maand: op vrijdag 20 januari is de eerstvolgende  training van 17.00-18.00 uur in de grote zaal van het Dorpshuis. Daarna weer op twee donderdagen: donderdag 16 februari en donderdag 9 maart.
ZAALTRAINING 2017
Nog even en het gaat weer beginnen: de trainingen in de zaal starten vanaf zondag 15 januari in de Kleine Zaal van het Dorpshuis.