Nieuws >> Omni

IN MEMORIAM - Iet Barnhoorn

IN MEMORIAM

=====================================================================

Na een korte opname in het Hospice Haarlem is toch nog onverwacht snel op zaterdag 29 april op 82- jarige leeftijd overleden ons erelid en erevoorzitter:

IET BARNHOORN

Wij herinneren Iet als een warme, hartelijke en sterke persoonlijkheid, die als oprichtster van de vereniging samen met haar man Jan, een stevig fundament heeft gelegd onder onze mooie, bijna 50-jarige vereniging.Tot vorig jaar nog was zij actief en betrokken bij het wel en wee van de vereniging in verschillende functies: oprichtster, voorzitter, trainster/coach, en als laatst scoorster van een Damesteam. Zij was een inspiratiebron voor de jeugd en een steunpilaar op de achtergrond voor de verschillende besturen. Terecht hebben wij haar vorig jaar geëerd door een pad op het sportpark naar haar te vernoemen: het “ Iet Barnhoornpad”. Door de KNBSB is zij vereerd met de Nol Houtkamp-award. Wij wensen haar kinderen en familie veel sterkte met het verlies. Wij zullen haar vreselijk missen…..

Het bestuur van de Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude.

Bestuur Omni SV spaarnwoude.

=====================================================================

Iet verblijft in de villa van Crematorium Westerveld.

Woensdag 3 mei is er gelegenheid tot condoleren tussen 19.00 en 20.00 uur in de rouwkamer.

Vrijdag 5 mei om 11.45 uur nemen wij afscheid van Iet in de aula. We vragen u uiterlijk 11.30 uur aanwezig te zijn in de ontvangkamer op Westerveld.

Correspondentieadres: Dammersboog 134, 1991 XT Velserbroek

Crematorium Westerveld