Nieuws >> Voetbal

KNVB Wedstrijdzaken APP

Rob Wempe 31-08-2017
KNVB Wedstrijdzaken APP

Naast de nieuwe  Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Vanaf het seizoen 2017-2018 wordt voor het veldvoetbal gebruik gemaakt van het mobiele digitale wedstrijdformulier (“mDWF”). Dit is van belang voor zowel spelers, leiders als scheidsrechters.

Het mDWF is beschikbaar via de app Wedstrijdzaken en werkt op iedere telefoon en tablet met iOS of Android.
Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter?

Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken.

Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Registreer je in de app met het e-mailadres dat in de SV Spaarnwoude ledenadministratie bekend is. Indien wij een foutief e-mailadres in onze ledenadministratie hebben staan, dan zal dat eerst aangepast moeten worden via het de leden administratie  leden.adm@gmail.com

De inloggegevens en het wachtwoord voor  Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Ondersteuning over de Wedstrijdzaken-app en een overzicht van de veelgestelde vragen en contactgegevens voor het stellen van vragen rondom de Wedstrijdzaken-app is te vinden op de website van de KNVB;  http://www.sportlink.nl/ledenadministratie/wedstrijdzaken/

Ook zijn er diverse handleidingen op de site van de KNVB te vinden:

De  Voetbal.nl app
Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de  Voetbal.nl app en op de  www.voetbal.nl website!

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de  Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het reeds bekende e-mailadres.

Ben je al met dit e-mailadres op  Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar!

Maak je nog geen gebruik van  Voetbal.nl? Dan kun je de  app downloaden en je registreren met het e-mailadres wat bekend is bij je vereniging (zie ook hierboven).