Nieuwsbrief April

Nieuwsbrief April
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief februari 2018

Beste lezer,

De kop is eraf ! Alle teams hebben hun eerste (thuis)wedstrijden gespeeld. In deze editie nieuws over de teams, een hoop nieuwe leden en gelukswensen voor 2 softbal stelletjes.

BEEBALL

Het Beeball Majorsteam is dit seizoen met 8 kinderen gestart. Drie kinderen: Angel, Teun en Sophie zijn overgebleven van het team van vorig seizoen.

Vijf kinderen: Imme, Samantha, Melanie, Ronin en Rens maken het team dit seizoen compleet. Welkom!

DAMESTEAM

Na het vertrek van de zussen Quaasteniet naar OG, waren de Junioren “gehandicapt” in aantal, dat gold ook voor de Dames door het tijdelijke vertrek van Jolien en Ingrid (zwangerschap). Daarom is na rijp beraad besloten om met maar één Damesteam de competitie in te gaan. Jamie Nieswaag en Carola Walet zijn het team komen versterken. Het team gaat weer voor het kampioenschap !

Heren 1

Het team is super blij met de nieuwe shirtsponsor, die de Heren helemaal in het nieuw heeft gestoken: Lovers Canal Cruises ! Nieuw in het team zijn Mike Bruijns en Tim Kruijswijk. De eerste thuiswedstrijd smaakte zoet met een overwinning op Odiz Frogs.

Heren 2

Het team trekt de stijgende lijn van eind vorig seizoen door met leuk softbal met als resultaat twee “remises ” in drie wedstrijden. Nieuw in het team is Marcel Winkelhuis.

Welkom nieuwe leden :
•    Beeball: Samantha en Melanie Molenaar, Imme Gerfin, Ronin van Meesche, Rens Allnach.
•    Dames: Jamie Nieswaag & Carola Walet
•    Heren 1: Tim Kruijswijk en Mike Bruijns
•    Heren 2: Marcel Winkelhuis

AVG= Algemene Verordening Gegevensbescherming
•    Een gezamenlijke omni-werkgroep met vertegenwoordigers van de drie verenigingen ( Voetbal,Honksoftbal, Klaverjas) zijn druk doende om onze ledenadministraties “ privacyproof”  te maken en daarmee te voldoen aan de strenge regels rond privacybescherming, die per 25 mei van kracht worden.

•    Contributie: de 2e automatische incasso zal eind mei plaatsvinden !

Gelukwensen
•    Felicitaties zijn er voor Sander Jager (voorzitter) en Jolien van der Meij (Dames) met de geboorte van hun zoon Nick !
•    Felicitaties ook voor Desanden Siriskandarajah (H1) en Ingrid Molenaar (Dames) met de geboorte van hun zoon Tijn !

Mixtoernooi

Je hebt nog tot 11 mei om je aan te melden voor het mixtoernooi. De inschrijvingen stromen binnen en het beloofd nu al een geweldige dag te gaan worden.

In drie categorieën kunnen teams de strijd aangaan

• Categorie Recreanten: zonder softbalervaring.
  • Categorie Mix: spelers met en zonder softbalervaring
  • Categorie Gevorderden: spelers met voornamelijk softbalervaring

Er kunnen een maximaal aantal teams meedoen dus schrijf je snel in via deze link;

I NSCHRIJVEN

De deelname aan het toernooi is € 2,50 p.p. en de barbecue € 12,50 p.p. Kinderen tot 14 jaar kunnen meedoen en mee eten voor € 5,-.

De inschrijving is definitief als de inschrijfgelden (incl. kosten eten) zijn voldaan (uiterlijk 18 mei) op rekeningnummer NL56RABO 3159 479 943 t.n.v. M. Veldman onder vermelding van Mixtoernooi 2018 - jouwteamnaam.

Heb je vragen? Mail ons op  softbal.evenementen@gmail.com.