Nieuwsbrief Juli

Robin de Rover 18-07-2017
Nieuwsbrief Juli
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief juli 2017

Hierbij sturen wij je de (aangepaste) laatste nieuwsbrief voor de zomerstop. Helaas is door een technische fout het stukje over de junioren niet verstuurd in de eerder verstuurde nieuwsbrief. Hierbij sturen wij jullie graag de volledige versie! Excuses voor het ongemak.

Fijne vakantietijd!

Iedereen een fijne vakantietijd gewenst ! Gisteren speelde Heren2 de laatste thuiswedstrijd voor de zomerstop. De 2e competitiehelft start met een thuiswedstrijd van Heren1 op vrijdag 18 augustus om 19.00 uur op ons sportpark. We zien jullie dan graag weer terug …..!

Huldiging Nathalie

Op het zeer geslaagde mixtoernooi, werd Nathalie  als (oud) Spaarnwoudespeelster gehuldigd voor haar indrukwekkende , nationale en internationale softbalcarrière met  meer dan 100 keer spelen in het Oranje team. Ze kreeg de Spaarnwoude clubicoon-award overhandigd, het Nederlandsteamshirt met haar  nr.10 rugnummer en een fotocollage van haar oranje-optredens, die in de kantine onder de prijzenkast komen te hangen. Hulde !

Tussenstand 1e competitiehelft

We zijn halverwege de competitie, de zomerstop begint, half augustus start  de 2e competitiehelft . We  kunnen een tussenstand opmaken:

Majors
Het team  maakte de overstap van Rookies  naar Majors. Het is een hartstikke leuk team, leren hard om te slaan, gooien, vangen en samenwerken ! Eén wedstrijd  gelijkgespeeld, alle andere wedstrijden gewonnen! Marion kreeg gelukkig assistentie van Floor en Chantal bij de trainingen, Melanie ondersteunt het Beeballteam bij kantineopening en uitwedstrijden !

Dames
Het Damesteam gaat heel goed en staat al een tijdje op de 1e plaats in hun poule, ze gaan voor het kampioenschap ! De “nieuwelingen” Claudia Nieuwenhuis, Yoyce Kok (pitcher) en Lucinda Eerhart (catcher) dragen goed hun steentje bij in het geheel.Wie weet kunnen ze kampioen worden ? Hou ze in de gaten ….!

Heren 1
Het team is heel erg gegroeid, vorig seizoen als laatste geëindigd , nu staan ze halverwege het seizoen  op een mooie 3e plek. De “hand “ van de coach Nathalie wordt  steeds meer zichtbaar. Zet hem op !

Heren 2
Het Heren2 team gaat lekker, net drie keer op rij  gewonnen. Dit seizoen blijken de “nieuwelingen “ Ronald Eerhart en onlangs Melvin Calandt een versterking voor het team . Ze staan op de 8e plaats in hun poule. Lekker doorgaan zo !

Junioren
Het team speelt in spiksplinternieuwe shirts , gesponsord door   “Rietlanden Terminals“Buiten de competitie om, speelden ze op ons sportpark , twee heel goede,spannende wedstrijden tegen de talenten van de Wild Cats. De Junioren staan op een mooie 4e plaats.

Evaluatiemix toernooi 2017

Vond jij het mixtoernooi dit jaar ook zo gezellig? Laat ons weten wat jij ervan vond;

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

-     Welkom aan een nieuw lid voor Heren2: Melvin Calandt .Tijdens  het mixtoernooi heeft hij besloten om gelijk lid te worden en kon de eerste de beste wedstrijd van Heren 2 , een paar dagen later al meespelen  en winnend afsluiten!

-     Noteer vast in je agenda : Eindfeest : zaterdag 14 oktober

-     Noteer  : Slowpitchclinic op dinsdag 29 augustus (voorlopige datum)

-     Mitchell en Michiel van Balen(H2) onderzoeken of we voor een G-team een toernooi op ons sportpark kunnen organiseren.