Nieuwsbrief juli

Robin de Rover 26-07-2018
Nieuwsbrief juli
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief JULI 2017

De zomerstop is aangebroken, tijd om een tussenbalans op te maken……

HAARLEMSE HONKBALWEEK

Het is jammer dat de HHBW een geduchte concurrent had aan het Spaarndams Kolkfestival op zondag 15 juli , anders waren er vast meer dan één Beeballer meegegaan naar de wedstrijd van Nederland tegen Taiwan. Nu genoten Beeballer  Teun en zijn ouders, die voor de 1e keer naar de HHBW kwamen, van een leuke spannende wedstrijd in het Pim Mulierstadi-on, waar je wel is waar “ geroosterd“ , maar tevreden uitkwam. Dus zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar of een volgende keer.

BEEBALL

Het Majorsteam kende met 8 basisspelers ( 4 jongens, 4 meisjes) een prachtige 1e competitieperiode met als extra hoogtepunt het  Beeballtoer-nooi bij Onze Gezellen.
Zondag 2 september  starten ze het 2e competitiedeel met een thuiswed-strijd tegen OG.

DAMESTEAM

Het samengestelde team van oud-Junioren en resterende Damesspelers, doet het goed in de competitie. Het team staat op een 3e plaats in hun pou-le , maar heeft nog zeker kampioens -kansen. Maandag 3 september is er in het 2e competitiedeel de spannende thuis-wedstrijd tegen DSS, de huidige koploper. Kom kijken !

HEREN 1

GelukkiHet Herenteam heeft een niet gemakkelijk begin van de competitie, het be-haalde nog maar 2 overwinningen. Helaas  was voor de competitie de zoek-tocht naar een opvolger voor Nathalie, als trainer/coach niet gelukt. Desan-den, als tijdelijk plaatsvervanger ,doet zijn uiterste best, maar met spoed gaan we verder op zoek. Wie heeft er tips ?
Vrijdag 24 augustus om 18.45 uur spelen ze alweer hun eerste thuiswed-strijd. Kom ze aanmoedigen !

Heren 2

De Heren gaan lekker in de competitie, spelen inmiddels steeds meer leuk softbal en staan in de middenmoot op de ranglijst. Ga zo door ! Donderdag 23 augustus om 19.00 uur de eerste thuiswedstrijd Spaarnwoude H2- Schoten !

Ledenwerfacties

Er staan een paar ledenwerfacties op stapel voor na de zomerstop:

1.      Er worden nu al acties  ondernomen om nieuwe Damesspeelsters te
werven om voor volgend seizoen toch weer met twee Damesteams aan de competitie  mee te kunnen doen.

2.      Ledenwerfcampagne: “Tell a friend” : na de zomerstop willen we het startschot geven voor de campagne om onze huidige leden te enthousiasmeren om een nieuw lid aan te brengen tegen aantrekkelijke prijzen en kortingen op de contributie…….

3.      Spaarnwoude gaat weer net als vorig jaar meedoen aan de AHsportactie , een spaaractie om 3 x gratis mee te trainen bij de Honk-en Softbalvereniging Spaarnwoude

4.      In aanloop naar de Nationale Sportweek van 15- 29 september willen
we in de eerste twee weken van september onze nieuwe Huis-aan-
Huisflyer overal  in Spaarndam  gaan verspreiden met het aanbod om 3x  gratis te  komen meetrainen. Op elk team wordt een beroep gedaan om een paar straten voor je rekening te nemen !

Heerlijke vakantie!

Rest ons nog om iedereen een heerlijke welverdiende “vakantie “ te wensen met graag een weerzien na de zomerstop op ons sportpark !