Nieuwsbrief juni

Robin de Rover 26-06-2018
Nieuwsbrief juni
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief JUNI 2017

Iets later dan verwacht maar dan hier de nieuwsbrief van Juni... De zomerstop komt steeds dichterbij en de zon straalt vrijwel elke avond. Perfect softbal weer dus. Helemaal voor de toeschouwers. Het is leuk om te zien dat de afgelopen wedstrijden steeds meer mensen langs het veld zitten. Houd onze  facebook in de gaten om te zien wanneer er weer een thuiswedstrijd is. En kom ook gezellig kijken met een avondzonnetje!

GRANDIOOS MIX TOERNOOI

De organisatoren, sponsors en alle hulpkrachten: reuze bedankt voor weer een geweldig mixtoernooi! Wethouder van Haeften opende het evenement, ons “clubicoon” Nathalie Gosewehr verzorgde de warming-up, elf teams, ruim honderd leden en niet-leden, ervaren en onervaren met softbal, jong en oud, verkleed en onverkleed, hebben een heel gezellige, sportieve dag beleefd! Een prachtige promotie voor de sport en de club. ...Het toont nog maar weer aan dat wij als vereniging nog “springlevend”  zijn, we gaan volgend jaar in 2019 het 50-jarig bestaan en dus jubileum vieren! De foto's zijn te vinden op onze  Facebook pagina.

PRIMEUR LIVESTREAM SAMENVATTING BEEBALL: OLYMPIA-SPAARNWOUDE

Spaarnwoude werd verrast door de vraag of de uitwedstrijd Olympia-Spaarnwoude door “Softbal Dino” opgenomen mocht worden. Alle ouders gaven gelukkig toestemming. De wedstrijd werdt nipt verloren maar dat mocht de pret niet drukken.  Klik hier voor de unieke samenvatting van deze uitwedstrijd!

TOPTOERNOOI BIJ ONZE GEZELLEN

In het kader van de Landelijke Beeballdag nam ons Majors-Beeballteam op zondag 10 juni deel aan het Beeballtoernooi, dat Onze Gezellen voor onze regio organiseerde.

Marion, onze Beeballcoach: “Ons Majorsteam deed het heel goed ! Ik heb goeie acties gezien, twee van de drie wedstrijden gewonnen. Het slaan ging bij allemaal heel goed, ook door de “jonkies”. Op het toernooi was het een gezellige drukte en heel goed georganiseerd. De kids hebben zich prima vermaakt. Dus : een Toptoernooi!”

HAARLEMSE HONKBALWEEK

Gelukkig een terugkeer van de Haarlemse Honkbalweek! Van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli kunnen we weer genieten van heerlijk Honkbal. Op de 29 editie van dit evenement verdedigt Nederland zijn titel tegen sterke landen als Cuba, Japan, Italië, Duitsland en het Chinese Taipei. Kaartjes voor de honkbalweek zijn  hier te krijgen.