Nieuwsbrief Maart

Robin de Rover 26-03-2018
Nieuwsbrief Maart
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief februari 2018

Hierbij sturen wij jou de derde nieuwsbrief door van dit jaar. Lees nieuws over de oefenwedstrijden, de eerste competitiewedstrijden en nieuwtjes vanuit het bestuur.

OEFENWEDSTRIJDEN BEEBALL

De Beeballers hadden op zondag 25 maart om 10.00 uur een oefenwedstrijd spelen tegen Terrasvogels. De wedstrijd tegen DSS ging helaas niet door.

De eerste officiële thuiswedstrijd is op zondag 8 april om 10.00 uur. De Beeballers hebben er zin in !

OEFENWEDSTRIJDEN HEREN EN DAMESTEAMS

Helaas zijn de overige oefenwedstrijden ook allemaal uitwedstrijden. De enige thuiswedstrijd van de Dames die op het programma stond voor zondag 25 maart is komen te vervallen. Wel dus de andere oefenwedstrijden:

Woensdag  28 mrt,19.30uur,  H2 :   RCH-Spaarnwoude
Vrijdag        30 mrt,19.00 uur, H2 :   Double Stars- Spaarnwoude
Vrijdag        30 mrt,18.30 uur  H1:    Odiz Frogs- Spaarnwoude
Maandag    2 april ,       Dames 1:   Toernooi bij Double Stars Heiloo

WEDSTRIJDSCHEMA COMPETITIE KNBSB

Met een flinke vertraging kregen we dan deze week het definitieve wed-strijdprogramma van de competitie binnen. We beginnen vroeg in april ,al vanaf vrijdag 6 april is er een eerste thuiswedstrijd van Heren1 op ons sportpark.  Alle  teams starten gelukkig al met een thuiswedstrijd. De eerste thuiswedstrijden van je teams vind je hieronder:

vrijdag    6/4-  18.30 uur: Heren1 tegen Odiz Frogs
zondag   8/4-  10.00 uur: Beeball/Majors  tegen DSS
dinsdag 10/4 -19.00 uur: Dames tegen Flags
vrijdag   13/4- 19.00 uur: Heren2 tegen United

Voor een volledig overzicht van alle competitiewedstrijden ga je naar de  website. De wedstrijden en de wijzigingen in het speelschema worden automatisch vanuit "sportlink" - het officiële wedstrijdprogramma van de KNBSB - overgezet naar onze website, dus houdt dit in de gaten !

• Scoordercursus: op woensdag 7 maart heeft Trix Barnhoorn aan 4 deelnemers een geslaagde cursus gegeven. Dank aan Trix.
  • Scheidsrechtercursus: de geplande cursus is uitgesteld tot een latere datum. Scheidsrechters komen we altijd te kort… dus meldt je aan bij Menne , menne_meijer@hotmail.com om wat op te steken van onze “ beste scheidsrechter “ Theo Hoenderdos , de scheidsrechter met heel veel hoofdklasse ervaring !
  • Wij willen met alle Senioren-en Beeballteams naar een Oranjewedstrijd in de Haarlemse Honkbalweek van 13 t/m 22 juli ! Wordt vervolgd…..
  • Het Mixtoernooi staat nu gepland voor zaterdag 2 juni vanaf 10:15. Zet het vast in je agenda, of als je echt niet kan wachten:  Schrijf je nu in!!

TOT SLOT

We wensen de teams bij de start van de competitie veel speel-en wedstrijd-plezier en het publiek veel  kijkplezier “ langs de lijn “ !

Kom je favoriete teams vooral aanmoedigen ,te beginnen op vrijdag 6 april om 18.30 uur met de wedstrijd van Heren1 tegen Odiz Frogs….