Nieuwsbrief September

Robin de Rover 06-10-2017
Nieuwsbrief September
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief september 2017

Nog een paar laatste wedstrijden, en dan kunnen we gaan evalueren. Het was een mooi seizoen. Hier de nieuwtjes van september! Kom vooral naar de ALV (we hebben dan ook een afsluitende borrel), dinsdag 14 november om 20.00 uur.

KAMPIOENUHHH KAMPIOENUHHH! OLE OLE OLE!

Het is dan toch gelukt om in de uitwedstrijd tegen RCH de eerste de beste kans op het kampioensschap, meteen te verzilveren. Veel meegereisd publiek, medailles, bloemen, en een week later een kampioensfeestje (gelukkig hebben we de foto's nog) in een tent naast de kantine waren jullie beloning. Wie had dat gedacht aan het begin van het seizoen met een “ nieuw”, samengesteld team. Hulde, heel knap !

BIJNA EINDE WEDSTRIJDSEIZOEN

De laatste wedstrijden van de competitie worden gespeeld. De Dames, Heren 1 en het Heren 2 team zijn al uitgespeeld. De Beeballers spelen vandaag 1 oktober nog een uitwedstrijd tegen Alcmaria en voor de Junioren staat er nog een dubbel op de agenda. Vandaag 1 oktober thuis met  op ons sportpark: om 10.30 uur en om 11.45 uur. Dus een laatste kans om leuk softbal te zien dit seizoen……

SLOWPITCH CLINIC

De clinic, die het Dutch National Slowpitchteam afgelopen zaterdag 30 september wilde geven, hebben we afgezegd. Er waren helaas te weinig aanmeldingen. Misschien is aan het begin van een nieuw seizoen een beter moment om het nog eens te proberen.

NIEUWE AH-CLINIC OP VRIJDAG 27 OKTOBER

Omdat er nog geen aanmeldingen zijn voor de eerste AHclinic op vrijdag 29 september, hebben we een nieuwe AHclinic gepland op vrijdag 27 oktober en dan in de zaal van het Dorpshuis om 19.00 uur. Dus wie nog een volle AHsport spaarkaart heeft en hem inlevert, krijgt een code bij de kassa en kan dan online zich aanmelden bij onze Honk-en Softbalvereniging Spaarnwoude om kennis te maken met de Honk-en Softbalsport. Rechtstreeks aanmelden kan ook: mail naar  softbal@svspaarnwoude.nl

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

• De teamevaluaties vinden plaats op donderdag 12 en vrijdag 13
    oktober
     in de bestuurskamer van de kantine. Elk team organiseert zijn eigen afsluiting van het seizoen middels een teamuitje .
  • De Algemene Ledenvergadering (ALV) staat gepland voor dinsdag 14 november om 20.00 uur, wat dan ook  de officiële afsluiting van het seizoen is. We sluiten de vergadering af met een hapje en drankje, waarmee het geplande eindfeest in oktober komt te vervallen.