Nieuwsbrief Softbal April

Nieuwsbrief Softbal April
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief april 2017

Beste Robin,

De competitiewedstrijden zijn weer begonnen. Het programma, de uitslagen en de standen van je favoriete teams zijn nu dankzij Sportlink te zien op  website. Maar er is natuurlijk meer nieuws....

IET IS ERNSTIG ZIEK

Afgelopen week kregen we het trieste bericht dat Iet Barnhoorn, de op-richtster en erelid van onze vereniging ernstig ziek is. Zij is op dit moment opgenomen in het Hospice Haarlem. Op dit moment is bezoek niet mogelijk. Mocht je een kaartje willen sturen; Het adres is Stichting Hospice Groep Haarlem, Zuiderhoutlaan 10, 2012 PJ  Haarlem.

START COMPETITIE

De eerste (thuis) wedstrijden in de competitie zijn gespeeld. Over het algemeen zijn de temperaturen nog veel te laag voor de tijd van het jaar, hopelijk verloopt de meimaand wat warmer, zonniger en aange-namer om te supporten ! De vele wedstrijdwijzigingen, nu al in het begin van het seizoen, worden automatisch bijgewerkt op de website, dus hou die in de gaten. Afgelastingen worden, mits tijdig gemeld, op de website aangegeven.

BEEBALLTEAM

Het is dus toch op het laatste moment gelukt om een Beeballteam sa-men te stellen dat wedstrijdjes gaat spelen. Het team kon nog aansluiten bij de MajorLeague NoordHolland: zeven wedstrijdjes, vanaf 7 mei in Noord-Holland, dus boven het kanaal, op zondag tot aan de zomer-stop op zondag 9 juli. We zoeken nog vrijwilligers om vanaf 9.30 uur de kantine te bezetten op de zondagen van de thuiswedstrijden:14/5, 28/5 en 2/7. Aanmelden kan via elk bestuurslid.

OPENINGSFEEST

Er was toch een aardige opkomst op de gezellige openingsborrel van afgelopen zaterdag. Dank aan de evenementencommissie! Ik kijk nu al uit naar het eindfeest, dat ze ook gaan organiseren, maar het Mixtoernooi op zondag 25 juni biedt ook nog volop kansen om er ’s avonds een feest van te maken.

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

Agenda: noteer vast in je agenda
  • Wildcats op zaterdag 6 mei en zaterdag 27 mei:
  • Beeballscholentoernooi op woensdagmiddagen 7 en 14 juni
  • Rabofietstocht op zondag 11 juni
  • Mixtoernooi op zondag 25 juni
Leuke nieuwtjes vanuit je team? Deel het met ons.
op  Facebook of via de  mail
(Actie)foto van de maand