Nieuwsbrief Softbal December

Robin de Rover 31-12-2017
Nieuwsbrief Softbal December

In deze editie lees je over de laatste nieuwtjes van 2017 en alle nodige informatie voor 2018.

EEN HEEL MOOI 2018!

HET BESTUUR WENST JULLIE EEN GEZELLIGE  JAARWISSELING EN EEN HEEL MOOI, GEZOND EN SPORTIEF 2018 !!

WINTERTRAINING 2018

De wintertrainingen in de zaal starten voor de Seniorenteams vanaf medio januari in een locatie aan de Gen. Spoorlaan in Haarlem-noord. De technisch coördinator Menne kijkt nog in overleg met de teams op welke avond dit het best past.
De Beeballtrainingen zullen door Marion en Floor gewoon in de kleine Zaal van het Dorpshuis gegeven worden, tweemaal per maand op donderdagen, met een start op donderdag 11 januari  om 17.15 uur !

JUBILEUMCOMMISSIE

Wie heeft er ideeën en wie wil er helpen organiseren? In het voorjaar van 2019 wil de Voetbal haar 100-jarig en de Honk-Softbal haar 50-jarig jubileum vieren: drie dagen feest! Maar het komt niet uit de lucht vallen: dus welke leuke activiteiten kunnen we bedenken, wie kan er mee helpen om er een groot feest van te maken? Graag melden bij Melanie en Dé.

ALV 2017

De Algemene Ledenvergadering van dinsdag 14 november was een geslaagde bijeenkomst met een goede opkomst van leden. De hoogtepunten waren:

•    uitreiking van de kampioensdiploma’s aan de Junioren en het Da-mesteam
•    het afscheid van bestuursleden Mike van Nunen en Marco Brouwer
•    de verkiezing van Michael Mimoso tot bestuurslid/penningmeester
•    de ontvangst van een sponsorbedrag van de Fa. Lovers (rondvaart-boten) uit Amsterdam

•     In de zoektocht naar een nieuwe wedstrijdsecretaris, zijn we blij te kunnen melden dat Joyce Kok (Dames1) het wedstrijd-secretariaat komend seizoen gaat doen voor alle seniorenteams.

•     In het kader van een veilig sportklimaat gaat het bestuur op zoek naar een vertrouwens-persoon, die zowel voor de Honk/Softbal als de Voetbal te benaderen is bij misstanden /misbruik. We hopen niet dat de functionaris ooit nodig is, maar realistisch is dat we niets kunnen uitsluiten en dat het dan beter is om er op voorbereid te zijn.

•    Nog even een correctie op eerder nieuws: het is niet zo, dat Rinie Scheele stopt , maar dat hij standby blijft als het niet zou lukken een andere trainer voor Heren2 te vinden

•    Nogmaals : wij wensen jullie allemaal een gezellige jaarwisseling en een heel mooi 2018!