Nieuwsbrief Softbal November

Robin de Rover 02-12-2018
Nieuwsbrief Softbal November
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief november 2018

Hierbij sturen wij je de nieuwsbrief van november toe. In deze nieuwsbrief: Informatie omtrent de afgelopen ALV, informatie over de Beeball Clinics en tenslotte de aankondiging voor de tweede sportspuit editie.

IN MEMORIAM JOKE MEEKEL

Geschokt zijn wij door het plotselinge overlijden op woensdag 14 november van ons Lid van Verdienste Joke Meekel. Zij was lange tijd het “eerste” gezicht van de Peanutbal. Joke heeft door 25 jaar lang training te geven aan de allerjongsten, de Peanutballers, aan de basis gestaan van veel softbal carrières. De club is haar veel dank verschuldigd. Wij wensen Henk, de kinderen en familie veel sterkte met dit grote verlies.

ALV OP VRIJDAG 23 NOV.

Helaas was de opkomst matig, maar de aanwezige leden stemden o.a. in met:

•    AVG-wijzigingen in het Huishoudelijke Reglement ( HHR). In het voorjaar zal aan alle bestaande leden gevraagd worden een nieuw inschrijfformulier in te vullen met de optie wel/niet in te stemmen met publicatie van wedstrijd/teamfoto’s.

•    Instemming met de voordracht om Marion Kortekaas te benoemen tot Lid van Verdienste, voor haar meer dan 20 jaar vrijwilligerswerk als “trainer, coach ,technisch coördinator, bestuurslid, verzorger van materiaal en veld, ledenadministrateur, enz”. Sander bedankte haar voor haar tomeloze inzet gedurende vele jaren en mocht haar een “gouden speldje” opspelden.

•    Menne werd bedankt door Sander voor zijn jarenlang trainen en coachen van de Junioren en Dames. Met de Dames werd hij 2 maal op rij kampioen !

•    Wilfred werd bedankt voor zijn trouw in het trainen/coachen van de Junioren en 1 jaar Dames, waarmee hij ook kampioen werd. Helaas was Wilfred afwezig, maar de bloemen en bon zijn bij hem bezorgd!

•    Marijke werd bedankt voor haar jarenlange trouwe dienst “achter de bar”. Ook zij kreeg bloemen en een bon!

•    Jerry van Ommeren wordt benoemd tot “Clubicoon”, vanwege zijn “25 jaar spelen in Heren1”. Sander overhandigt hem een “zilveren schaal”, een dinerbon en een boeket bloemen!

•    Pim wordt hartelijk bedankt voor ook dit seizoen weer zijn uitmuntende veld-en lijnenwerk.

•    TELL A FRIEND: Op de ALV is ook het startschot gegeven voor de ledenwerfactie “Tell a friend”. Als je de komende periode een nieuw lid aanbrengt, kun je een prachtige slaghelm winnen met je naam erop, bij elk volgende nieuw lid, die je aanbrengt krijg je korting op je contributie!

BBCLINICS/BBTRAINING

Onder leiding van Nathalie geeft de club weer Beeballclinics op de Spaarneschool. Dit aan de groepen 3/4 en groep 5/6 op maandag 10 en 17 december in de Grote Zaal van het Dorpshuis. Aansluitend bieden we enthousiaste kinderen aan om 3x gratis naar de Beeballtraining te komen. De eerste Beeballtraining door Marion en Ronald is op donderdag 20 december van 17.15-18.15 uur in de Kleine Zaal van het Dorpshuis.

2e JUBILEUMEDITIE SPORTSPUIT

De eerste Jubileumeditie van de Sportpuit was een groot succes. Binnenkort komt de 2e editie alweer uit! De jubileumcommissie kijkt hoe ze de verspreiding kan verbeteren.