20-10-2017     >> 19-10-2017

rood=
afgekeurd
Kunstgras

Mocht het weer van dien aard zijn dat het twijfelachtig is of het voetbal doorgaat, dan handelt u als volgt:

Als er sprake is van een algehele afgelasting, dan kunt u kijken op teletekst van Nederland 1, 2 of 3 op pagina 603. U kijkt dan naar district WEST I en als er een kruisjes staat onder categorie A, dan gaan de volgende elftallen niet door (zie hieronder). Staat er onder categorie B een kruisje bij WEST I, dan gaan de rest van de teams niet door (zie hieronder).

A-categorie, Zondag 1 en JO-19-1.
B-categorie: de rest van de teams van sv Spaarnwoude

Is er geen sprake van een algehele afgelasting dan kunt u op zaterdag en zondagmorgen vanaf 8.15 uur kijken op onze website of de THUIS wedstrijden al dan niet zijn afgelast. Bij twijfel altijd eerst de leider van uw team bellen, anders de kantine 023 5372904

Voor de UIT wedstrijden moet de leider even bellen naar de desbetreffende vereniging of het door gaat en vervolgens indien nodig een belrondje of sneeuwbal van het team in werking stellen.

Op de website staan dus alleen de thuiswedstrijden en deze afgelastingen gelden alleen voor het weekend. Voor afgelastingen van trainingen kunt u de website checken of moet u de desbetreffende trainer bellen.

LET OP: Het aangeven van afgelastingen op de website is vrijwilligerswerk en geeft dus GEEN garantie dat de informatie altijd up to date is.